Favoriten är tillbaka – se F1-eliten göra upp i Barcelona!

Sagrada Família, La Rambla, Camp Nou – och Formel 1. Spaniens Grand Prix är ett av de mest populära racen på kalendern, och 2017 är Lewis Hamilton, Nico Rosberg och resten av F1-stjärnorna naturligtvis tillbaka i Barcelona.

Årets race i Spanien bjöd på ett nytt stycke Grand Prix-historia. Vid en ålder av 18 år och 228 dagar blev Max Verstappen den yngste föraren någonsin att vinna ett F1-lopp, när han höll undan för ingen mindre än Kimi Räikkönen under en dramatisk avslutning. Vilka rekord kommer att suddas ut på Circuit de Barcelona-Catalunya nästa år?

EventGuides: läs mer om F1 Spanien här
Boka idag: F1 Spanien 2017

Tävlingen i Montmeló, cirka en halvtimme från centrala Barcelona, äger rum den 12-14 maj. Passa på att ta med dig familjen på en weekend i en charmig stad full av möjligheter, samtidigt som du njuter av den iberiska vårvärmen och Formel 1 när det är som bäst!

Att flyga till Barcelona är både smidigt och billigt, och väl på plats tar du dig enkelt ut till banan med antingen hyrbil eller tåg. Vi har många års erfarenhet av resor till Spaniens Grand Prix, så tveka inte att höra av dig för tips och råd om en obestridlig publikfavorit!


Formel 1, Spaniens Grand Prix 2017 – mer info
All motorsport med Nickes.Com – klicka här för att boka din drömresa!