F1 Ungern 2017 – boka nu, spara stort!

Redan trött på mörkret? Bara lugn – det kommer ljusare tider! En ny Formel 1-säsong med snabbare bilar än någonsin, till exempel.

Fortfarande återstår några race på årets kalender, men för många i branschen ligger fokus redan på 2017. En återkommande höjdpunkt är Ungerns Grand Prix på Hungaroring – ett säkert kort som nästan alltid kombinerar vackert väder i högsommarvärmens Budapest med riktigt bra racing på en av Europas mest publikvänliga banor, belägen likt en amfiteater i en av dalarna strax utanför stan.

Det nya reglementet som träder i kraft nästa säsong är medvetet utformat för att göra F1-bilarna snabbare än någonsin. Varvtiderna beräknas falla med ner mot fyra-fem sekunder, delvis tack vare bredare däck och delvis genom omarbetad aerodynamik. Hungarorings tekniska natur, som kräver maximal downforce och mekaniskt grepp från däcken, lär åskådliggöra de reviderade reglernas effekt tydligare än kanske någon annan bana – så räkna med rekordfart i Budapest nästa sommar!

Ungerns GP avgörs den 21-23 juli. Kraftigt rabatterade biljettpriser finns i potten för den som bokar före den 31 december, och nytt för 2017 är att barn upp till 13 år går gratis i föräldrars sällskap. Knappast pest, i Budapest!

 

Prisexempel: F1 Ungern 2017
– Tre nätter (fredag-måndag) på 3*** centralt hotell i Budapest inkl. frukost 
– Weekendbiljett “general admission”

Pris från 2995 SEK/person