F1 Belgien 2017: raka spåret till Spa-Francorchamps!

En ständig klassiker hos svenska motorsportresenärer är Belgiens Grand Prix på mytomspunna Spa-Francorchamps. Nu står det klart att 2017 års upplaga körs den 25-27 augusti, och som vanligt väntas människor från hela Europa – och även andra delar av världen – vallfärda till ett av kalenderns allra mest populära race.

Spa är en favorit för oss svenskar av många olika skäl. Ett av de främsta är distansen. Banan i de vidsträckta Ardennerskogarna ligger inom rimligt räckhåll, och gör den därför mer tillgänglig än de flesta andra. Av samma anledning är Nickes.Coms årliga bussresa till just Spa också en av våra mest uppskattade produkter, alla kategorier – och den är naturligtvis tillbaka även 2017.

Precis som vanligt blir det avresa på torsdagen före racet, med ankomst i tid för fredagens fria träning. Du reser smidigt, kostnadseffektivt och trevligt tillsammans med likasinnade, och påstigning sker utmed E4:an med start i Stockholm. Bussen parkerar precis utanför banentrén, varifrån du enkelt tar dig vidare upp på din läktare.

Prisexempel: F1 Belgien 2017

– Bussresa från Sverige t.o.r.
– Del i dubbelrum inkl. frukost
– Transfer hotell-banan alla dagar
– Weekendbiljett

Pris från 5495 SEK/person 

Resan omfattas av vår avresegaranti, vilket innebär att du garanterat kommer iväg till Belgien oavsett hur många som bokar. Det här är det enklaste sättet att se Formel 1 på; vi tar hand om allting och du kan bekvämt luta dig tillbaka. Ta med dig polarna och säkra din plats redan nu!

Nickes.Coms bussresa till F1 Belgien 2017 äger rum från den 24-28 augusti. 

Många väljer också att köra själva ner till Spa. Tänk i så fall på att vägarna runt banan är små och slingriga, och att du lätt hamnar i långa köer. De publika parkeringsplatserna är belägna en bra bit från banan, så var uppmärksam på att du behöver vara ute i god tid. Hotell kan också vara svårt att uppbringa i närheten av banan under den hektiska F1-helgen, men hör gärna av dig till oss så hjälper vi till att dra i några trådar. Vi har arbetat med de lokala aktörerna i snart 15 år och har snubblat över ett par guldkorn på vägen.

Flyg är också ett alternativ, då helst till Bryssel eller någon av flygplatserna i västra Tyskland (Köln/Bonn, till exempel). Du når sedan Spa med hyrbil på ett par timmar.

Oavsett hur du väljer att resa är du alltid välkommen att kontakta oss för råd och tips. Vi brinner för Formel 1 precis lika mycket som du och tycker att alla ska uppleva motorsportens kungaklass LIVE minst en gång i livet. Belgiens Grand Prix är ett mycket bra val för dig som tänker göra drömmen till verklighet.