Se Formel 1 live!

Formel 1 resor sommar 2013

Sebastian Vettel blev först ut att vinna två F1-race under 2013 när han rattade sin Red Bull-bil till seger i Bahrain förra helgen – och ismannen Kimi Räikkönen hade inga problem att behålla kylan i den arabiska hettan när han tog målflagg som tvåa. För Ferrari och Fernando Alonso innebar ett trasigt DRS-system att drömmarna om pallen grusades redan från start; ett bakslag som bara gjort spanjoren ännu mer motiverad inför sin stundande hemmatävling på Circuit de Catalunya när F1-cirkusen gör entré på europeisk mark den 10-12 maj.

Spaniens Grand Prix är inte bara det första loppet i Europa – det är också den första tävlingen i Nickes.Coms nya F1-program för 2013. Barcelona är platsen för årets första Motormiddag med GP3-föraren Jimmy Eriksson, och du har fortfarande chansen att hänga på – men det är hög tid att anmäla sig!

För dig som uppskattar lite längre framförhållning kan vi rekommendera någon av våra två bussresor till Tysklands eller Belgiens GP. Liksom i Barcelona äter vi en gemensam middag med Jimmy Eriksson och får reda på hur det känns att tävla i en av supportklasserna under en F1-helg – en exklusiv chans för Nickes.Coms resenärer. Vi hjälper dig med läktarbiljetter, boende, transport och all transfer – allt du behöver göra är att luta dig tillbaka och följa med genom sommareuropa!

Sist men inte minst är det också snart dags för premiär i standardbilsserierna DTM och STCC. Vi har goda kopplingar till båda mästerskapen och kan hjälpa dig med alla förfrågningar, så tveka inte att höra av dig. DTM sparkar igång på Hockenheim redan nästa helg – samtidigt som kampen om STCC-titeln inleds på skånska Ring Knutstorp.

Läs mer om bussresa till F1 Nürburgring här!
Läs mer om bussresa till F1 Spa här!
Se alla F1-lopp här!