Formel 1 Mellanöstern – Abu Dhabis GP, 23-25 november

På Nickes.Com brinner vi för att göra din F1-resa till det starka minne den förtjänar att bli. Vi kombinerar motorsport i absolut världsklass med det bästa utanför banan. Vi är experter på motorsportresor – så hos oss får du bara det allra bästa!

I vårt upplägg för Abu Dhabis Grand Prix – 2018 års F1-final – bor vi på riktigt bra hotell och har de bästa biljetterna på banan. Under tävlingshelgen har du möjlighet att se svenske Marcus Ericsson och de andra F1-stjärnorna med egna ögon. Njut av den exotiska miljön som Abu Dhabi erbjuder och upplev motorsport när den är som bäst – LIVE!

I anslutning till banan ligger den F1-inspirerade nöjesparken ”Ferrari World”, hem åt världens snabbaste berg-och-dalbana (240 km/h), samt Yas Waterworld med Persiska vikens azurblåa vatten som kuliss.

  • Flyg från Stockholm/Göteborg/Köpenhamn till Abu Dhabi T/R
  • Fyra nätter (torsdag-måndag) på 4**** stjärnigt hotell i dubbelrum inkl. frukost
  • Bästa F1-biljetten för alla tre dagar (fredag, lördag, söndag)
  • Inträdesbiljett till Ferrari World & Yas Waterworld
  • Entré till konserter (akter presenteras senare)

Pris från: 14995 SEK/person

Abu Dhabis Grand Prix avgörs den 23-25 november.

Nickes.Com är en sportresearrangör som sedan starten 1997 erbjuder paket till motorsport, fotboll, och hockey världen runt. Vi är specialiserade på att skräddasy sportresor till privatpersoner och företag. Vår personal har besökt många arenor och banor och vi använder oss av vår samlade erfarenhet för att du ska få en riktigt bra upplevelse. Tillsammans med klubbar, arenor och banor erbjuder vi VIP-biljetter (mat & dryck) m.m.
Vi har ställt lagstadgade resegarantier till Kammarkollegiet.

Varmt välkommen att höra av dig på sales@nickes.com

Abu Dhabi: final under strålkastarnas sken
Abu Dhabis Grand Prix avgörs på ultramoderna Yas Marina Circuit, och är det sista loppet på 2018 års F1-kalender.

Tävlingen startar i dagsljus, men övergår effektfullt till ett race under strålkastarbelysning med målgång i den arabiska natten. Det välbeställda oljeemiratet gjorde entré på F1-kalendern 2009, och satte med sin exklusiva prägel direkt ribban för den nya tidens idrottsevenemang.